Press "Enter" to skip to content

Raggi tarjoaa kirjoituspalkkioita taikaesineiden kuvauksista

Lamentations of the Flame Princess -kustantamon James Raggi on laatimassa uutta versiota pelinsä pelinjohtajan oppaasta. Hän haluaa sisällyttää siihen 50 esimerkkiä taikaesineistä ja on päättänyt toteuttaa tämän joukkoistamalla: Raggi maksaa 25 euroa per kirjaan hyväksytty taikaesine ja heittää kirjoittajalle vielä julkaistun PJ-kirjan kaupan päälle.

Taikaesineen kuvauksen lähetetään Raggille sähköpostitse. Aikaa on helmikuun 15. päivään asti eli tässä vaiheessa vielä kolmisen viikkoa. Tarkemmat tiedot löytyvät Raggin blogauksesta.

Raggi lanseerasi pelinsä aikanaan pelinsä tyylilajiksi Weird Fantasy -termin. Mies ei ole tainnut missään vaiheessa avata käsitettään perusteellisesti, mutta riittänee tietää, että se on eräänlaista H.P. Lovecraftin kosmisen kauhun mukailemista. Raggin julkaisuille on siis tyypillistä yhdistää historiallisia tapahtumia ja kauhufantasian elementtejä. Tästä tyylilajista johtuen hänellä on myös tarkat ehdot taikaesineille: niiden pitää olla ainutkertaisia, outoja ja vaarallisia esineitä, jotka eivät ole vain yhden skenaarion kannalta tärkeitä vaan joilla on dynaaminen vaikutus pelimaailmaan.

Raggi esitti kirjoituspalkkiotarjouksensa 19. tammikuuta eli noin viikko sitten. Sen jälkeen Raggi on kuulemma kyllästynyt esineisiin, jotka muistuttavat ulkonaisesti sukupuolielimiä tai jotka ovat “atomipommeja” eli taikaesineitä, jotka päälle kytkettäessä mullistavat koko kampanjamaailman perinpohjaisesti.

Raggilla on laaja fanijoukko Atlantin takana ja ympäri Eurooppaa. Kilpailussa tulee siis varmasti lukemattomia taikaesinekuvauksia, eikä 50 parhaan joukkoon pääseminen ole lastenleikkiä. Helppoa rahaa ei siis ole luvassa, mutta jos kisa (ja Raggin taikaesineille antama palaute) kiinnostaa, niin mukaan vain.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.