Press "Enter" to skip to content

Playground Magazine #1

Pohjoismaisen roolipelaamisen seuran blogissa kerrotaan yhteispohjoismaisen roolipelilehtiprojektin kantaneen ensimmäisen hedelmänsä. Neljästi vuodessa ilmestyvää englanninkielistä Playground Magazinea voi nyt tilata itselleen.

Hieman hämmentävää tässä uutisessa on, että PM:aa voi tilata vain suoraan vuodeksi kerrallaan. Ensimmäistä numeroa ei siis – ainakaan toistaiseksi – saa muutoin kuin tilaamalla ne tämän vuoden kolme muutakin lehteä. Ehkä tähän kuitenkin tulee muutos, kun lehti julkistetaan tänään alkavassa Knudepunkt / Solmukohta -roolipelitapahtumassa (järjestetään tänä vuonna Tanskassa). Toivottavasti sinne reissaavat larpaktiivit tuovat mukanaan muutamia kappaleita tännekin myyntiin.

Erikoiselta tuntuu myös se, että lehden sisältöä varjellaan kuin valtionsalaisuutta. Lehden omien verkkosivujen muutaman sivun esimakustelusta voi arvailla, että ykkösnumerossa on juttua poikkitaiteellisesta teatteri / roolipeli -projektista ja puolalaisesta larppiskenestä.

3 Comments

  1. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 22.02.2011

    Juhana Pettersson kertoo Pelilaudalla, että irtonumeroita saa Fantasiapeleistä.

    Hän myös kertoo ykkösnumeron sisällöstä seuraavasti: “Artikkelien aiheina ovat roolipelaaminen iskutekniikkana, sivuhahmoihin rakastuminen pelissä Dragon Age: Origins, Tony Dowlerin kokeelliset luolaholvit, tsekkiläinen larppi El dia de Santiago, puolalainen larppi, ruotsalainen shokkipeli Gang Rape sekä suomalaisen BDSM-larppaamisen isä J. Tuomas Harviainen.”

  2. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 16.03.2011

    Särkijärven kirjoittama lehden laajempi esittely löytyy hänen blogistaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.