Press "Enter" to skip to content

Skenessä puhutaan: marraskuu 2020

Marraskuussa keskusteltiin monenlaisista aiheista ja suunniteltiin tulevaa. Peliviikkoa vietettiin 9.-15.11. Larppaamaankin ovat mm. Tomin miehet ja säröilevät tänä syksynä päässeet.

Peliviikko kulttuuria täynnä

Nörttityttöjen peliviikko:

CR4YB0RG:

Talvi

Facebookissa oli marraskuussa tavallista hiljaisempaa. Keskustelunaloituksia oli hajanaisesti ja ne kulkivat verkkaisesti, joskin pelinjohtajien linjaus ns. kohtalokkaiden virheiden seurauksista herätti keskustelua jo yli sadan kommentin verran.

  • Peleissä tulee lähes aina jonkinlainen räätälöity hahmolomake. Kuitenkin qallupin mukaan valtaosa porukasta väsää mieluummin lomakkeensa itse, kuin käyttää systeemin mukana tulevia lappuja
  • Mieluisin tapa kehittää hahmon taitoja on tätä kirjoittaessani 113 hengen äänestäjä-enemmistön mielestä XP-shoppailu
  • Pelikirja metana -yey or nay? Kommenteista löytyy pää-asiassa positiivista suhtautumista Wolves of God -tyyppisiin teoksiin, sanotaan, että se mm. helpottaa tunnelmaan pääsemistä, vaikka saattaakin osaltaan hankaloittaa teknisten juttujen tarkistamista ym.

Suositusketjuissa haetaan parasta peliä mm. pukinkonttiin ja peli-iltoihin kokeiltavaksi, sekä niskakarvoja nostattamaan. Lisäksi haussa fantasiasysteemi simulaatiotekniikalla ja kevyillä noppasäännöillä.

Kuva: Tom of Finland

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.