Press "Enter" to skip to content

Suomen liveroolipelaajat ry kävi haudan partaalla

Heidi Westerlund viittasi marraskuussa Ropeconin blogissa Suomen liveroolipelaajien kokouskutsuun, jossa yhdistyksen hallitus harkitsee yhdistyksen lakkauttamista. Syyksi kerrottiin uusien hallituslaisten löytymisen puute. Vaikka tuholta sittemmin vältyttiin forssalaisten tartuttua härkää sarvista, niin Westerlundin blogaus SuoLin asemasta on ihan kiintoisaa luettavaa.

4 Comments

 1. Nuurori Nuurori 03.01.2010

  Täällä ei muuten ole mitään järkevää tapaa lähettää palautetta koskien itse sivustoa tai suoraan tietyille kirjoittajille. Siksipä tämäkään kommentti ei nyt koske lainkaan tätä aihetta 🙂

  Tuli vaan mieleeni, että jäin Roolipelaajasta kaipaamaan Eeron kummanurkkaa. Ja no, kaikkea muutakin uutisointia. Se uusi D&D-aiheinen palstakin vaikutti kiinnostavalta. Mutta niin, Eero se sentään vaikuttaa täällä, niin että sille kummastukselle ois tilausta. Ainakin täällä.

 2. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 03.01.2010

  Puutteet johtuvat pitkälti siitä, että Roolipelitiedotuksen identiteetti ei ole oikein selvinnyt. Sanottakoon lyhyesti, että tämän piti olla yhteisöblogi, mutta osallistujien puuttuessa päätyi enemmän minun ja Eeron yhteiseksi hiekkalaatikoksi.

  Toisin sanoen, Roolipelitiedotus on edelleen työn alla. Mutta kun tähän asti on jo päästy, niin ei tätä kannata lihoiksikaan laittaa.

 3. Nuurori Nuurori 04.01.2010

  Mua ei haittaa, vaikkei teitä olis täällä kuin yksi, kunhan sisältönä on roolipelejä sivuavia uutisia, just näin kuin tähänkin asti. Henkilökohtaisissa blogeissa on usein hyviäkin kirjoituksia, mutta aiheet voi olla myös henkilökohtaisia kuulumisia tai mielipiteitä, ja tekstit tuppaa venymään. (Jos joku sattuu kirjoittaan blogissaan oikein osuvan kirjoituksen, musta ois ihan mukavaa kyllä lukea se. En vaan jaksa etsiä niitä. Kyllä näitäkin vois linkittää “uutisina”. Tason pitää vaan olla korkea.

  Niin ja hyvät uudetvuodet!

 4. […] Moni projekti pyörii ihan hyvin myös ilman rekisteröitynyttä yhdistystä taustallaan, mutta erityisesti, kun projektissa liikkuu rahaa tai tarvitaan järjestön tuomaa jatkuvuutta tai auktoriteettia esimerkiksi tilavarauksiin, seurasta voi olla paljonkin hyötyä. Historia kertoo, etteivät valtakunnalliset seurat Suomen roolipeliskenessä ole ongelmattomia perustaa ja ylläpitää – vastahan Suomen Liveroolipelaajat ry:tä esitettiin kuopattavaksi. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.