Press "Enter" to skip to content

Roolipelikurssi ensikertalaisille

Kari Juhola järjestää jälleen Helsingin pääkirjastossa Pasilassa roolipelikurssin, jonne kutsutaan erityisesti aloittelijoita.

Tarjolla oleva fantasiaseikkailu on kirjaston tiedotteen mukaan tarkoitettu yli 11-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka eivät ole aikaisemmin roolipelanneet. Etukäteistietoa roolipelaamisesta ei tarvita, vaan päinvastoin Juhola on sisällyttänyt ensimmäisen kokoontumiskerran alkuun lyhyen esittelyn roolipelaamisesta ja roolipelaamisen historiasta.

Pääkirjaston pelipäivä on maanantai klo 17-20. Tilaa on korkeintaan viidelle pelaajalle, mutta koska ensimmäinen kokoontumiskerta lieni viime maanantaina 23.9., en tiedä montako paikkaa vielä on vapaana. On mahdollista, että jos tulijoita ei ollut tarpeeksi, pelaamista ei vielä viime maanantaina aloitettu. Aikaisemmilla ryhmillä seikkailun pelaamiseen on mennyt 4-8 kokoontumiskertaa.

Pasilan kirjaston lasten- ja nuortenosastolla työskentelevä Juhola ei suinkaan järjestä tällaista kurssia ensimmäistä kertaa, eli asiasta kiinnostuneet voivat luottaa Juholan kokemukseen roolipelin vetämisestä lapsille.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.