Press "Enter" to skip to content

Traconin ohjelmakartta selvillä

Tamperelaisen anime- ja roolipelitapahtuma Traconin (3.-4.7.2010) ohjelmakartta on julkaistu ja pariin otteeseen jo päivitettykin. Roolipeliohjelmaa on pauttiarallaa 40 tuntia!

Kuten täällä RP-tiedotuksessa on ollut puhe, niin Traconissa on varsin runsaasti roolipeliohjelmaa. Kunniavieraiden oman ohjelman lisäksi tarjolla on erinäisiä luentoja varsinkin hirviö-teeman ympäriltä. Voimallisesti esillä on myös nettiroolipelaaminen (mmorpg) niin EVE Online -pelin kuin tulevan kotimaisen HAX:nkin osalta.

Pelaamaankin pitäisi päästä, sillä niin Ironspine kuin Arkkikivikin näyttävät tuovan kalustoaan paikalle koko tapahtuman ajaksi. Ironspine tarjoilee Heimoja ja E.N.O.C.:a reilun tunnin mittaisina lyhäreinä ja Arkkikiven väki on oletettavasti varautunut etenkin omien julkaisujensa (Solar System ja Zombeja! Ovella!) demottamiseen. Enkä liene väärässä, jos väitän, että Eero Tuovinen on suurimman osan ajasta käytettävissä myös pelisuunnittelukonsultaationa.

4 Comments

  1. Eero Tuovinen Eero Tuovinen 17.06.2010

    Juu, tarkoitus on vetää tämä samalla kaavalla kuin Levelsissä keväällä, eli varmaankin tulen itse panostamaan isosti pelisuunnittelutyöpajaan. Siinä on tulevaisuus, kun sorkkii muiden pelejä. Toki pitää myös myydä pelejä ja demottaa kiinnostuneille, ihan sen mukaan millaista väkeä pisteessämme pistäytyy.

  2. Nuurori Nuurori 01.07.2010

    Space Jerusalemiin voi muuten tulla tutustumaan Traconiin. Meillä on lauantaina slotti 11-15 Opus kakkosessa, jossa demotetaan erityisesti etäpelaamista ja virtuaalitabletoppeja. Yllättävää kyllä, emme suunnittele pelauttavamme siellä n20-systeemillä, koska se on aivan liian raskas conikäyttöön. Muuten sitäkin kyllä esitellään, ja jos halukkaita löytyy, niin kyllä demo siitäkin pystyyn saadaan. Tervetuloa vaan kaikki pistäytymään.

    http://2010.tracon.fi/ohjelmakartta/#lauantai-opus_2-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.