Press "Enter" to skip to content

SRS kutsuu projektisi tutustumaan

Jutun kirjoittivat Katri Aksentjeff ja Ruska Soanjärvi

Onko sinulla idea projektista, joka liittyy pöytäroolipelaamiseen, larppaamiseen, tekstipohjaiseen roolipelaamiseen, tai johonkin muuhun roolipelaamisen muotoon? Tiesitkö, että voit ehdottaa projektiasi osaksi Suomen roolipeliseuran toimintaa?

Yli kymmenvuotias Roolipelitiedotus on Suomen roolipeliseuran vanhin projekti, ja yhteiseloa seuran katon alla tulee kesäkuussa täyteen viisi vuotta. Roolipelitiedotus on hyvä esimerkki siitä, miten seuran projektit toimivat: toimitus on projektin päätöksissä itsenäinen, mutta se voi pyytää SRS:n Tukitiimiltä apua esim. rekrytointiin, viestinnän kehittämiseen, tai uusien yhteistyötahojen löytämiseen. Roolipelitiedotuksen toimituslaiset saavat säännöllisesti kutsun projektiaktiivien virtuaalisiin illanistujaisiin, joissa puretaan harrastukselle tärkeän vapaaehtoistyön paineita ja opitaan aktiivien toivomia uusia taitoja. Konkreettisesti näkyvämpää tukea seura antaa useimmille projekteille verkkovastaavan avun ja viestintäyhteistyön merkeissä -useimmat Roolipelitiedotuksenkin blogaukset saavat mainosta seuran sometileillä, ja blogia esitellään SRS:n coniständeillä.

Suomen roolipeliseura ry ottaa toimintaansa mukaan uusia projekteja käytännössä jatkuvasti. 27. huhtikuuta järjestettävä Uusien Projektien ilta on kuitenkin ensimmäinen suoraan projektien rekrytointiin tarkoitettu tapahtuma.

Iltamaan kutsutaan kaikkia, joita kiinnostaa kuulla, miten seuran projektit ja yhteistyöprojektit toimivat. Se on erityisesti niitä varten, jotka miettivät, kannattaisiko projekti-idea toteuttaa seuran katon alla vai ei. Tunteroisen kestävässä tapahtumassa Tukitiimi kertoo, miten mukaan pääsee, millaista tukea seuralta saa, ja mitä kannattaa ottaa huomioon, sekä vastaa kaikenlaisiin kysymyksiin aiheesta.

Uusien Projektien ilta järjestetään Suomen roolipeliseuran Discord-serverillä keskiviikkona 27.4.2022 kello 19 alkaen. Serverin tapahtumista näet, millä kanavilla tapahtumassa jutellaan.

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, mutta haluaisit keskustella projekti-ideastasi, ja selvittää, kannattaisiko se toteuttaa seuran piirissä, Tukitiimiin voi olla yhteydessä milloin vain myös suoraan! Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen tukitiimi[at]suomenroolipeliseura.fi tai tulla seuran Discord-serverille kertomaan ideastasi vaikka #uudet_projekti-ideat -kanavalle, (tägää mukaan @tukitiimi) niin avataan keskustelu!

kuhitusta : )

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.