Press "Enter" to skip to content

Roolipelaajia Traconissa

Kuten aiemmasta kirjoituksesta kävi ilmi, Traconissa oli tarjolla mukavasti roolipelejä. Paikalla oli myös runsaasti suomalaisia roolipeliaktiiveja ja pelisuunnittelijoita ja roolipelinurkkauksessa oli ihan mukavasti vipinää. Ihmisten kanssa ehti juttelemaan ja jopa taustamelu pysyi siedettävällä tasolla.

Conitarinoita voi lukea ainakin: Pelilaudalta, Ville Vuorelan blogista, Jukka Särkijärven blogista ja Sami Koposen Efemeros-blogista.

Pelejä esittelivät tai kaupallista toimintaa harjoittivat: Arkkikivi, Ironspine, Kalikos, Lamentations of the Flame Princess, Myrrysmiehet ja Northern Realms. Sami Koponen demotti Pyöreän pöydän ritareita, Myrrysmiehet Jukka Särkijärven vahvistamana Vapauden miekkoja, Ironspine Generian legendoita ja Northern realms Bliaronia. Pelaamaan pääsi lähes koska tahansa nollavaroitusajalla, jos ei aikataulutettuihin ehtinyt tai sopivaa löytänyt.

Leikkauksen alla kuvia, joissa edellämainittujen lisäksi näkyy eräs porukka pelaamassa Pathfinderia.

Paikalle toivoisin enemmän roolipelaajia. Kaupallinen tarjonta oli riittävää ja johdetuista peleistä näytti olevan jopa ylitarjontaa, joten ainakin peliseuraa, juttuseuraa ja ostomahdollisuuksia tapahtumasta löytyy.

3 Comments

 1. Sami Koponen Sami Koponen 28.09.2011

  Lisäksi Raggi veti uuden skenunsa testipelin ja Arttu Hanska näkyi pyöräyttävän pelihuoneen puolella tanskahitti Slaaraphenlandin. Siinä oli sellainen määrä laatupeliä neliömetriä ja peliminuuttia kohti, että heikompaa hirvittää. Ja ensi vuonna pistetään vielä paremmaksi!

  Niin ja kaupallista toimintaa harjoitti muuten myös Fantasiapelit, joskaan en ehtinyt katsastaa, millainen ropevalikoima niillä oli mukanaan.

 2. Stefan Sauerland Stefan Sauerland 28.09.2011

  Kaupallinen tarjonta riittävä? En nähnyt Traconissa ainuttakaan paikkaa, mistä olisi voinut ostaa noppia. Ei, ei edes Fantasiapelit ollut tuonut niitä mukanaan. Oikeastaan se lafka ei tuonut mitään roolipeleihin liittyvää coniin.

  • Tommi Brander Tommi Brander 28.09.2011

   Stefan; ainakin pelitarjonta oli riittävä. Ehkäpä Fantasiapeleille voisi vihjata, että paikalla on myös roolipelaajia, niin ottavat ainakin vähän noppia mukaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.