Press "Enter" to skip to content

Frank Mentzer Ropecon-kunniavieraaksi

Huh hah hei, suoraan Ropeconin tiedotusblogista. Aika kovan iskijän koukuttaneet tällä kertaa, ei voi ainakaan valittaa. Mentzerhän ei ole ehkä hirveästi heilutellut ihan viime vuosina suomalaisten roolipelaajien arkea käytännössä, mutta äijän verraten aktiivista Internet-osallistumista seuraamalla paljastuu kiinnostava, edelleen pelaava ja asioista selvillä pysyvä perinteisen D&D:n TSR-aikainen tervaskanto. Lisäksi se punalaatikko on sellainen pelinkirjoitusmeriitti, jota ei ihan roolipelikirjoituksen teknisenä suorituksena tunnu ylittävän juuri kukaan. Varsin mielenkiintoista, erittäin sopivaa ja ihastuttavan ajankohtaista.

4 Comments

 1. Nuurori Nuurori 11.01.2011

  Taidan yrittää metsästää nimmaria luolamestarin ohjekirjaani.

 2. newsalor newsalor 12.01.2011

  Missähän päin nettiä mies vaikuttaa?

 3. Eero Tuovinen Eero Tuovinen Post author | 12.01.2011

  Kylmiltään jos pitäisi sanoa, niin Dragonsfoot-foorumilla se on uskoakseni osallistunut välillä verraten aktiivisestikin. Muistan selkeästi lukeneeni varmaan juuri siellä sen selontekoja siitä, että mitä ne Immortal-tsydeemit punalaatikossa (täysin muista D&D-versioista poikkeava metafysiikka siinä) oikein hakivat.

 4. Nuurori Nuurori 13.01.2011

  Olisiko muuten miten siistiä, jos Mentzerin kunniaksi kaikki conikävijät kantaisivat 3m:n salkoa? Kovimmat kaverit kävelisivät vain 36 metriä minuutissa.

  Conin siivousrobotti pitäisi myös vaihtaa tänä vuonna Gelatiinikuutioon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.