Press "Enter" to skip to content

Vastaa Roolipelitiedotuksen lukijakyselyyn!

Vaikka pullopostissa on tunnelmaa, päätimme järjestää lukijakyselyn verkkolomakkeen avulla. Kuva: Atlantios / Pixabay

Verkkosivun statistiikasta ja Facebook-sivun seuraajien määrästä päätellen Roolipelitiedotuksella on vankka lukijakunta. Palautetta on aina voinut lähettää sekä kommentilla että Yhteydenotot-sivun kautta. Välillä on kuitenkin hyvä kysyä ihan suoraan, miten meillä menee: millainen sisältö Roolipelitiedotuksessa kiinnostaa ja mitä kannattaisi vielä parantaa?

Tätä varten on Roolipelitiedotuksen lukijakysely, jossa pääset kertomaan lukutottumuksistasi ja antamaan palautetta. Kyselyssä ei ole montaa kohtaa, mutta ne kaikki ovat tärkeitä verkkosivun ja Facebook-sivun kehittämisen kannalta. Puolueettomuutta haetaan sillä, että vastaukset ja niiden analysointi kulkevat Suomen roolipeliseuran kautta, jonka projekti Roolipelitiedotus nykyään on.

Jotta kyselyyn osallistujille jäisi käteen muutakin kuin hyvä mieli, arvotaan vastaajien kesken kaksi 30 euron lahjakorttia Pelikrypta-pelikauppaan. Pelikryptalla on laaja valikoima erilaisia tuotteita ja sitä mitä hyllystä ei löydy, voidaan tilata tarpeen mukaan.

Lukijakysely on auki kuukauden verran tästä päivästä (7.7.) alkaen, eli viimeinen osallistumispäivä on 4. elokuuta.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.