Press "Enter" to skip to content

Roolipelitiedotuksen päivitys

Päätin käyttää joulunpyhät hyödyllisesti ja vähän päivittää Roolipelitiedotuksen sivuja. Pudotin Blogosfäärissä pari hiljentynyttä blogia kalmistoon ja pyörittelin tuota Roolipelimateriaalia-sivua vähän uusiksi.

Isoin urakka oli kuitenkin siinä, kun kirjoitin neljästäkymmenestä suomi-pelistä lyhyet esittelyt omalle sivulleen: Suomenkieliset roolipelit. Tsekatkaapa joutessanne, ovatko faktat kohdallaan. Siinä siis pitäisi olla kaikki (a) suomenkieliset tai (b) suomalaisten tekemät roolipelit, jotka (c) ovat edelleen saatavilla.

3 Comments

 1. Nuurori Nuurori 09.01.2012

  Listasta puuttuu suomalainen, mutta muuten kyllä englanninkielinen netissä julkaistu, tactical heartbreaker, Natural 20!

 2. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 09.01.2012

  Totta. Jätin listalta pois kaiken elektronisen aineiston, kuten PDF-julkaisut. Näitähän olisi sinänsä runsaastikin viime vuosien varrelta.

 3. Nuurori Nuurori 13.01.2012

  Epistä! Mä haluan meidän pelille mainosta jota kukaan ei kuitenkaan lue, ja elektronit on muutenkin tulevaisuutta 😀

  Joskaan perinteiset PDF:t varsinaisesti eivät sikäli, että se tulevaisuus on tiedon verkostoitumisessa (hypermediaa! ja oliko se Carcosan PDF jossa oli kuulemma upee sisälinkitys) ja vapauttamisessa kontrollin kahleista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.