Press "Enter" to skip to content

Blogosfäärin päivittelyä

Ehdin vihdoin viimein lisäämään nämä uusimmat blogit tuonne muiden roolipeliblogien joukkoon. 50 blogin haamuraja häämöttää jo!

  • Acirema Mountain on katsaus vanhimpaan kotimaiseen roolipeliin, Aciremaan. Tarjolla on peliraportteja. Kannattaa myös katsastaa, jos pelaaminen lasten kanssa kiinnostaa. Peliporukka kun koostuu pelinjohtajana toimivasta isästä ja tämän kouluikäisistä lapsista.
  • Limun Ropellukset väittää polleasti olevansa “heittämällä paras suomenkielinen ropeblogi”. Väite ei ole ihan perusteeton; kannattaa tutustua, etenkin jos vanhan koulukunnan D&D-pelaaminen kiinnostaa.
  • Melidian on kesällä julkaistavan Melidian-haltiaroolipelin oma blogi. Tässä vaiheessa tekstit ovat tietysti mainosta ja esimakustelua, mutta toivottavasti julkaisun jälkeen löytyy myös laajaa tuotetukea ja tietoa pelin menestyksestä.
  • Myrskyn sankarit on Mike Pohjolan samannimisen roolipelijulkaisun blogi. Tähän mennessä asiaa on ollut lähinnä joukkorahoitukseen liittyvistä kommervenkeistä ja esimerkkikuvia pelin kuvituksesta, mutta ehkä kesän julkaisun jälkeen luvassa on jotain jännempää.
  • Suuri roolipelaajakysely 2012 onkin jo mainittu tässä blogissa erikseen, mutta sanottakoon, että tutkimusta kyselylomakkeiden pohjalta tapahtuu edelleen.
  • Dusty Gamer on pelaajaveteraani Joonas Laakson oma blogi. Huomasin tässä hiljattain, että Laakson blogista voi vihdoinkin näppärästä erottaa pelkän roolipeliaineiston, joten lisäsin sen mieluusti roolipeliblogien joukkoon. Tarjolla on kiinnostavaa peliasiaa laajemminkin.
  • Reitziluz kirjoittaa ei ehkä täytä tiukimpia roolipeliblogille asetettavia laatuvaatimuksia, mutta Reitziluz-nimimerkillä kirjoittava kaveri blogaa foorumiroolipelaamisesta. Siitä on minun tiedossani niin vähän blogaamista, että jokainen kelpaa kyllä joukkoon.
  • Elmerin blogi ei kata vielä montaa blogausta, mutta toivon, että siitäkin kasvaa vielä täysiverinen lisä kotimaisten roolipeliblogien joukkoon.

Palautin hautakammion puolelta aktiivisten blogien joukkoon myös Jouni Vilkan blogin RPGs, boardgames and gaming. Blogi oli melkein kaksi vuotta tauolla, mutta on nyt iloksemme palannut aktiivisten joukkoon. Tervetuloa takaisin!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.