Press "Enter" to skip to content

Blogosfäärin päivittelyä

Lisäsin tuossa blogosfääriin pari uutta blogia:

  • Hiirivartiosto on yhden peliporukan kampanjaloki, johon oletettavasti PJ kirjaa pelifiktion etenemistä. Kiinnostavaksi blogin tekee se, että peliporukka koostuu ilmeisesti puhtaasti aloittelijoista (ks. Majatalo-foorumin viesti).
  • Kaikki elämäni pelit on Vermilia-käyttäjänimellä tunnetun tyypin blogi. Hän ilmeisesti perusti blogin Helsinki Noir -pelinsä suunnittelua varten, mutta ainakin ensimmäisissä viesteissä on puitu roolipelikokemuksia laajemminkin. Uskoakseni olin mukana pelitestaamassa samaisen kaverin Savo-roolipeliä, mikä jätti kyllä odottamaan lisää.
  • Nörttitytöt on naiskirjoittajien yhteisblogi, jossa he kirjoittavat kaikesta itseään kiinnostavasta viihdekulttuurista. Mukana on oma kategoria roolipeleille (linkki vie suoraan sinne) ja aikaisemmista merkinnöistä löytyykin peliraportin tynkää sekä perinteisten roolipelien että larppien osalta.

2 Comments

  1. Aaron Aaron 30.03.2013

    Hiirivartioston kirjoitukset on enimmäkseen minun (PJn) kirjoittamia – päiväkirjamerkinnät ovat pelaajien käsialaa. Kaikki ovat tosiaan ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Nyt siellä samalla sivulla on toisenkin kamppanjan lokia (Klikkaa sieltä Solomon Kane) ja hiirivartioston seikkailut lähenevät kevään huipennusta:)

  2. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 30.03.2013

    Ja näkyy sinne tulleen ne kaipaamani pelaaja- & hahmoesittelytkin. Hyvä hyvä, vikisi hän innoissaan taputtaen karvaisia käpäliään. Itseänikin kiinnostaa tuo Mouse Guard kovasti, mutta näyttää vain olevan tällä hetkellä vaikea saada sääntökirjaa mistään. Olisi pitänyt ostaa silloin aikoinaan, kun asiaa harkitsin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.