Press "Enter" to skip to content

Blogosfäärin kartta

Alustava työ on tehty: olen listannut reilut parikymmentä suomalaista roolipeliblogia tänne. Blogosfäärissä on olennaisesti kyse verkottoitumisesta, joten sieltä vain etsiskelemään itseä kiinnostavia kirjoittajia. Kun niitä löytyy, niin pistäkää vain kommenttiruudut laulamaan ja jatkakaa toisten innoittamina näkemystenne esittelyä omissa blogimerkinnöissänne.

Lista ei varmastikaan ole kattava. Jos (ja kun) tiedät jonkun kotimaisen roolipelaajan kirjoittaman blogin, ilmoittelepa siitä tähän viestiin kommentilla. Lisäilen niitä sitten tuonne. Samalla tavalla tämä on hyvä paikka korjata mahdollisia virheitäni blogien lyhyissä kuvauksissa.

4 Comments

  • Sami Koponen Sami Koponen Post author | 16.10.2009

   Jees, kiitoksia!

 1. Antti Lax Antti Lax 17.10.2009

  Hienoa! Tällaiselle on varmasti kysyntää, sillä vaikka netissä on tietoa vaikka millä mitalla, voi olla hyvin hankalaa päästä käsiksi kaikkeen siellä liikkuvaan tietovirtaan. Pitänee tutustua paremmalla ajalla noihin blogeihin.

  Niin, ja kiitokset mielenkiinnosta omaa blogiani kohtaan.

 2. Riku Stengård Riku Stengård 24.10.2009

  Löysin tämän “blogin” nyt ensikertaa, ja kerrassaan mainio idea se onkin! Tällaiselle tietolähteet kokoavalle sivustolle on todellakin kysyntää. Blogilista.fi ei ole koskaan oikein vetänyt roolipeliblogeja puoleensa ja Googlen blogihakukaan ei tarkoitusta palvele. Tähän asti blogeja onkin löytänyt toisten blogien linkityksiä aina eteenpäin seuraamalla, mikä ei ole erityisen kätevää. Mutta: hieno tekele, ja kiitos blogini listaamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.