Press "Enter" to skip to content

Uusin kotimainen ropejulkaisu ja muita uutisia

Tracon Hitpoint kaipaa pelinjohtajia, Mike Pohjola pelitestaajia ja SL&VL Zine #2 lukijoita.

Ohjelmaa Tracon Hitpointiin

Tampereella järjestettävä Tracon Hitpoint -tapahtuma on kuulemma vielä ohjelmanjärjestäjiä vailla. Erityisesti pelinjohtajille olisi tilaa. Jos siis olet tekemistä vailla maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna (4.-5.3.), kanna kortesi kekoon uuden kotimaisen roolipelitapahtuman eteen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät tapahtuman kotisivuilta.

Ropeconin asema kesällä on kiistaton, mutta Suomeen mahtuisi varmaan myös toinen isompi roolipelitapahtuma. Tracon Hitpoint on mahdollisuus ottaa kevät haltuun, joten näytetään että tapahtumalle on tosiaankin kysyntää.

Vanhan koulukunnan D&D-materiaalia

Suomen OSR-skene on ryhmittynyt Siniset luolat ja valkoiset lohikäärmeet -nimisen google-ryhmän ympärille. Ryhmä on verrattain aktiivinen ja saanut julkaistua jo toisen vanhan koulukunnan D&D-pelaamiseen sopivan artikkelikokoelman. SLVL zine #2:n kantavana teemana on gonzo-fantasia, eli hieman hullunkurinen yhdistelmä scifiä ja fantasiaa. 70 sivun mittaan mahtuu yksi laaja skenaario ja sen oheen kirjoitettuja lisämateriaalia hirmuliskoista ja laseraseista. Lehti on myynnissä lahjoitushintaan RPGNow-verkkokaupassa.

Kolmosnumeron suunnittelu on jo alkanut, joten jos lehdentekoon osallistuminen kiinnostaa, niin kannattaa liittyä tuohon edellisessä kappaleessa linkittämääni google-ryhmään. Ryhmä on avoin kaikille innokkalle tekijöille ja lehden tekemiseksi tarvitaan niin kirjoittajia, kuvittajia kuin oikolukijoitakin.

Kotimaisen seikkailun pelitestausta

Mike Pohjola on julkaissut Myrskyn sankarit -roolipeliinsä jo useamman lisäosan. Nyt tulossa on seikkailu, jossa on ilmeisesti erikseen lastensäännöt tarinavetoisempaan pelaamiseen ja aikuisten versio perinteisen roolipelaamisen tyyliin.

Pohjola ilmoitti pelinsä Facebook-sivuilla, että hän etsii nyt peliporukoita pelitestaamaan tätä uutta tekeillä olevaa seikkailua. Riittää, että pystyy testaamaan jompaa kumpaa “pelimoodia”, eli jos omasta peliporukasta ei lapsia löydykään, niin pelitestaajaksi voi silti tarjoutua. Jos FB-tili puuttuu, niin Pohjolan tavoittaa myös sähköpostilla (mike at myrskyn sankarit piste fi).

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.