Press "Enter" to skip to content

Ropecon 2016 ohjelmahuutelo käynnissä

Heinäkuun lopulla Messukeskuksessa järjestettävä Ropecon-tapahtuma syntyy vapaaehtoisten kehittämän ohjelman myötä. Tuttuun tapaan ohjelmanjärjestäjiä palkitaan vapaalla sisäänpääsyllä tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Pöytäroolipelien pelinjohtamista lukuunottamatta ohjelmantekijäksi ilmoittautumisaika päättyy 15. huhtikuuta eli noin kuukauden verran on aikaa saada oma settinsä järjestykseen.

Ohjelmahaku on tuttuun tapaan eritelty eri osa-alueisiin. Roolipelaamisen kannalta huomionarvoista on peliesittely Kokemuspisteellä ja erityisesti larpinkaltaisten freeform-pelien vetäminen. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät asianomaiselta ohjelmahaku-sivulta.

Muutto Messukeskukseen antaa Ropeconille luontevan tilaisuuden uudistumiseen ja tähän conitea tähtääkin. Lehdistötiedotteen mukaan vuoden tavoitteiksi on asetettu mm. kävijämäärän kasvattaminen, suorat nettilähetykset, lapsiystävällisen ohjelman lisääminen ja kansainvälisen näkyvyyden parantaminen. Näitä seikkoja voi ottaa huomioon myös omaa ohjelmaa suunnitellessaan: lapsille suunnattu tai englanninkielinen sisältö ovat varmasti toivottuja piirteitä.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.