Press "Enter" to skip to content

Ropecon 2013 kokemuksia

Viime viikonloppuna järjestettiin Ropecon-roolipelitapahtuma Espoossa. Juhlijat alkavat vähitellen heräillä, joten aika ruveta kokoamaan kokemuksia ja tapahtumia.

Coniraportteja

Ropecon on valtava tapahtuma, josta yksittäinen kävijä ei koskaan saa kokonaiskuvaa. Sen takia on kiinnostavaa lukea muiden kokemuksia. Joskus sieltä saa lukea myös kaverin kokemuksia samasta jutusta, johon itsekin osallistuit.

Peliarvosteluja

Ropeconissa julkaistiin tänäkin vuonna useampi uusi kotimainen roolipeli. Niistä laadittuja arvioita alkaa vähitellen tihkua verkkoon:

Ilmiantakaapa kommenttien kautta kaikenlaisia Ropecon-kokemuksia, kun en itse niitä kaikkia kuitenkaan netin syövereistä löydä!

4 Comments

  1. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 30.07.2013

    Näköjään päädyin päivittämään blogausta sitä mukaa kun saan sinne uutta materiaalia. Ei ollut hyvä ratkaisu, mutta mennään nyt tällä.

  2. […] julkaissut ja kotimaisia roolipeliympyröitä ahkerasti sekä ansiokkaasti seuraava ja kommentoiva Koposen Sami on nostanut pariinkin otteeseen Melidianin esille (sivulla linkki myös […]

  3. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 08.08.2013

    Olettaisin, että tässä ovat nyt suunnilleen kaikki conimuistelmat, mitä ropeskenen blogosfäärin nykymitoista löytyy. En siis tämän jälkeen enää varsinaisesti päivitä tätä blogausta. Noista uusista pelijulkaisuista todennäköisesti tulee vielä arviointeja ynnä muuta, mutta ne ansaitsevat mielestäni kokonaan oman blogauksensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.