Press "Enter" to skip to content

Raggin uudet D&D-skenut

James Raggi tunnetaan Suomen ropeskenen työteliäimpänä kaverina. Vuodesta 2009 alkaen mies on puskenut markkinoille klassisen Dungeons & Dragons -roolipelin skenaarioita ja sittemmin myös kustantanut toisten kirjoittamia D&D-skenaarioita ja -lähdeteoksia. Skenaariot on statitettu hänen omalle D&D-versiolleen nimeltä Lamentations of the Flame Princess mutta toimivat kaikissa vanhan koulukunnan D&D-peleissä, jos vain Raggin “death metal” eli kauhufantasia pulp-tyyli sopii peliporukan makuun.

Tuoreimmat julkaisut ovat kait toissakesäisen joukkorahoituskampajan tulosta, eli ovat viipyneet aika kauan matkalla, mutta hyväähän kannattaa aina odottaa. Scenic Dunnsmouth on Zzarchov Kowolskin suunnittelema skenaario/lähdeteos Dunnsmouthin kylästä, jossa on varsin lovecraftiaaninen meininki. Teos sisältää paljon ohjeita ja taulukoita, joiden avulla pelinjohtajan on tarkoitus kehittää oma versionsa Dunnsmouthin kylästä ja sen synkistä salaisuuksista. Toinen uutuustuote on haastava kauhuskenaario Forgive Us, Kelvin Greenin tyylinäyte. Muinaisen ja liki pysäyttämättömän pahuuden irtipääsyn äärellä tässäkin ollaan. Tuote sisältää myös kaksi muuta miniskenaariota tai kohtaamista.

Raggi on koonnut blogiinsa linkkejä tuotteiden arvioihin. Ostoksille halajavien kannattaa suunnata Raggin verkkokauppaan.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.