Press "Enter" to skip to content

Arkkikiven uutiskirje, syksy 2009

Tapaan kirjoittaa kerran, pari vuodessa uutiskirjeen Arkkikiven asiakkaille – oleellisesti milloin vain meillä on jotakin raportoitavaa kiinnostuneille. Listallani on suunnilleen satakunta nimeä, jotka olemme keränneet lähinnä tilausten yhteydessä niiltä asiakkailta, jotka ovat halunneet listalle. Tällaisen kirjeen lähetin juuri äskettäin:

Hei,Tämä on Arkkikiven asiakaskirje, jonka tapaan lähettää 1-2 kertaa vuodessa. Jos haluat pois listalta, niin minulle voi ilmoittaa.

 

Pääasiani tässä viestissä on se, että sain vihdoin aikaiseksi päivittää Arkkiven verkkosivut ja lisätä Genconista hankkimani uudet tuotteet listoille; uusia pelejä pääsee katsomaan osoitteessa http://www.arkkikivi.net/kauppa/uutuudet. Hankimme myös lisää erinäisiä loppuneita nimikkeitä, kuten 3:16:sta ja Sorcereria. Kaikkia vuoden mittaan esitettyjä toiveita uusista ja täydennettävistä nimikkeistä en onnistunut täyttämään, mutta pidän edelleen silmät auki uusien hankintojen tiimoilta.

On huomattavaa, että venyttelin näitä uusia sivuja värkkäillessäni verkko-ohjelmointitaitojani äärirajoilleen. Jos jokin ei vain toimi, niin asiasta saa valittaa. Erityisesti Internet Explorer varmaankin tukehtuu sivuihin kuin liian paksuun pullapalaan.

Muissa uutisissa mainittakoon, että lisäsin sivuille myös oman uuden kirjani, World of Nearin. WoN on maailmakirja tähän The Shadow of Yesterdayn uudistettuun laitokseen, jonka sääntöosion julkaisimme viime vuonna Solar Systemin nimellä. Jos Menneisyyden varjot siis nappaa, niin tämä on mielestäni aika hyvä kirja.

Tulevaisuudesta sen verran, että aion itse paneutua seuraavaksi jo jonkin aikaa hautuneen Eleanorin uni -roolipelini valmiiksi saattamiseen. Jos hyvin käy, niin se voisi olla paketissa joskus tulevan vuoden mittaan.


Eero Tuovinen
Arkkikivi ay
www.arkkikivi.net

Pidän itse aika huvittavana, että miten vässykäksi tiedotukseni on mennyt muiden kiireiden varjossa – tämä on tähän mennessä ainoa suomenkielinen julkaisutiedotteeni World of Nearista, mikä on aika hurjaa kun ajattelee miten paljon töitä tein kirjan kirjoittamiseksi ja miten iso se on suhteessa keskimääräiseen suomalaiseen roolipeliin. Pitäisi varmaankin kehua sitä foorumeilla, tai jotain, nyt kun en voi edes tinkiä Juhanan kanssa sen arvostelemisesta Roolipelaajassa.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.