Press "Enter" to skip to content

Puolenkuun pelit etsii pelinjohtajia!

Puolenkuun pelien avattua liikkeensä Helsinkiin he ottivat palkkalistoilleen Juhani Seppälän, joka on innokas roolipelien markkinoija. Hänen uusin ideansa on järjestää säännöllisiä peli-iltoja Espoon myymälään.

Seppälä kirjoittaa blogissaan, että hän haluaa promottaa roolipelejä, vaikka nämä eivät muodosta kummoista osaa Puolenkuun pelien liikevaihdosta. Aikaisemmin oli jo puhetta siitä, että hän ottaa valikoimaansa James Raggin tuoretta Lamentations of the Flame Princess -peliä, mutta nyt blogissa kerrotaan myös laajemman Suomi-skenen roolipelivalikoiman hankkimisesta.

Markkinoinnin suhteen Seppälä kertoo uskovansa eritoten demottamiseen ja aktiiviseen promottamiseen. Yksi idea tämän toteuttamiseksi olisi kuulemma hankkia vapaaehtoisia kokeneita pelinjohtajia vetämään skenaarioita liikkeen tiloissa joka toinen viikko. (Saa ilmeisesti ilmoittautua alustavasti Seppälän blogin kommenttilaatikon kautta.)

Seppälän suunnitelma on vasta ideointivaiheessa, mutta se kuulostaa erittäin lupaavalta. Uskon itse käytännön pelaamiseen parhaana roolipeliharrastuksen levittämisvälineenä ja tässä tarjotaan mahdollisuutta päästä pelauttamaan roolipelejä Espoon Tapiolassa. Kun päälle vielä liitetään nimenomaan Suomi-pelien markkinointipyrkimykset, olen vähintään innoissani! Toivottavasti suunnitelmista tulee totta.

5 Comments

  1. Sami Koponen Sami Koponen 25.07.2010

    Hetkeään epäröimättä ja innosta pinkeänä! Saa nyt kutenkin nähdä, että tuleeko tästä valmista ja jos, niin millä tavalla. Kuten kirjoittelin kommenttina tuonne Seppälän blogiin, niin on eri asioita (a) demottaa myyntitarkoituksessa, (b) vetää peliä markkinointitarkoituksessa ja (c) pelauttaa Camelotia. Mutta olipa lopputulos mikä tahansa, niin kyllä mahdollisuus päästä esittelemään roolipelaamista sitä tuntemattomille kätevästi Helsingin ydinkeskustassa on ohittamaton tarjous.

  2. Navdi Navdi 25.07.2010

    Kiva huomata, että idea kuulostaa jonkun muunkin kuin itsen mielestä hyvältä. Sen verran kuitenkin tarkentaisin lokaatiota, että puhun pääasiassa vetämäni myymälän suunnitelmista, eli Espoon Tapiolassa sijaitsevasta myymälästä. Ajattelin kehitellä ja kypsytellä ideaa hieman, mahdollisesti koeajaa, ja sit pitchata seuraavassa kokouksessa ajatus myös muille myymäläpäälliköille. Jim Raggin kanssa olikin jo hieman puhetta, että hän olisi halukas vetämään oman pelinsä demoa myymälöissämme. Katsotaan miten homma kehittyy.

  3. Sami Koponen Sami Koponen Post author | 25.07.2010

    Jaa Espoossa. Sitähän olisi kannattanut tarkistaa faktat ennen kuin teki uutisen. No, äkkiäkös tuon korjaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.