Press "Enter" to skip to content

Uusi suomalainen roolipeli podcast

Puolisen vuotta sitten meidän peliporukka sai ajatuksen ryhtyä tekemään omaa roolipelipodcastia. Nyt muutaman kokeilun jälkeen tämä projekti on saanut nimeksi Level 20 Podcast (ks. Youtube-kanava Pop Culture Meltdown tai jaksojen soittolista).

lvl20 logo

Tätä kirjoittaessani sisältöä on ehditty tuottaa jo kahden jakson verran. Ensimmäisessä jaksossa muistelemme ensimmäisiä roolipelikokemuksiamme ja pohdimme sitä miten uusi pelaaja pitäisi vastaanottaa peliporukkaan. Toisessa jaksossa puhumme videopeleistä ja muusta aiheeseen liittyvästä. Level 20 Podcastia pyörittää Mikko “Herra Mirandos” Iivonen yhdessä ystäviensä kanssa.

Meidän ajatuksenamme on pyrkiä saamaan ainakin yksi jakso ulos kuukaudessa, mutta muuten meillä ei ole sovittua aikataulua. Level 20 Podcastissa on tarkoitus puhua niin peleistä kuin myös muista aiheeseen liittyvistä asioista. Jos kuuntelijoilla on ideoita jakson aiheeksi tai muita toiveita mistä voimme tehdä jaksoja, niin otamme mielellämme palautetta ja ajatuksia vastaan. Projekti on vielä alkutekijöissään ja se, sekä youtube-kanava, tulevat kehittymään tulevaisuudessa, toivottavasti parempaan suuntaan.

Tervetuloa mukaan!

6 Comments

 1. Petteri Petteri 30.05.2018

  Jos meinaa tosissaan podcastailla, niin kannattaa olla myös perinteinen äänifeedi. Minä ainakin kuuntelen mieluumin podcastini työmatkalla kännykkään äänimuodossa ladattuna ja kaksinkertaisesti nopeutettuna, koska ei vaan jaksa istua koneen ääressä kuuntelemassa tunnin mittaista youtubevideota, jossa videolla ei esiinny muuta kuin puhuvat päät tai staattinen kuva.

  • Mikko "Herra Mirandos" Iivonen Mikko "Herra Mirandos" Iivonen Post author | 30.05.2018

   Kiitos palautteesta. Projekti on vielä alkutekijöissään ja yritämme kehittää sitä parempaan suuntaan. Onko sinulla jotain suositusta minne podcastin voisi ladata niin että sitä voisi kuunnella kännykällä?

  • Mikko "Herra Mirandos" Iivonen Mikko "Herra Mirandos" Iivonen Post author | 30.05.2018

   Kiitos paljon. Tästä on suuri apu meille.

 2. Sami Koponen Sami Koponen 30.05.2018

  Päätoimittajan käsi kosketteli artikkelia ja pistin sitä vähän uuteen kuosiin. Älkää hämmentykö, sisältö on ennallaan.

  • Mikko "Herra Mirandos" Iivonen Mikko "Herra Mirandos" Iivonen Post author | 30.05.2018

   Hyvä vaan kun joku huolehtii siitä että hommat toimii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.