Press "Enter" to skip to content

Tule mukaan!

S.K 2.11.2017, päivitetty 15.6.2020

Kotimainen roolipelikulttuuri on moninainen; löytyy pöytäpelejä laidasta laitaan, keräilykortteja, figuureita, tekstiroolipelejä, larppaamista ja erilaisia yhdistelmiä. Kansainvälisen skenen liikkeitäkään ei voi jättää huomiotta.

Jotta Roolipelitiedotus voi olla visionsa mukaisesti suomalaisten roolipeliaktiivien yhteinen tiedotuskanava, tulisi sen toimituskunnan olla mahdollisimman laaja. Uudet kirjoittajat ovat siis aina tervetulleita!

Tyypillisesti roolipelaaminen tapahtuu yksityistiloissa tuttujen kesken ja harrastuskulttuuri on pääosin ei-kaupallista. Niinpä roolipelikulttuuri uhkaa kadota näkyvistä, ellei sitä tehdä aktiivisesti näkyväksi tiedottamalla ja raportoimalla. Kuka tietää juuri sinun roolipelitavastasi, ellet itse kerro siitä muille?

Roolipelitiedotus muodostuu tekijöidensä näköiseksi. Tiedostuspohjan laventamiseksi kaivataan erityisesti

  • Tapahtumatoimittajaa
  • Ajankohtaistoimittajaa (nopeaa reagointia hetkeen sidottuihin asioihin)
  • Asiantuntijoita; foorumi-/tekstiroolipelit, figuurit & suomalaiset roolipelijulkaisut

mutta into osallistua, ja kirjoittaa kotimaisen roolipelikulttuurin käänteistä on tärkeintä ja sitä myöten jokainen kirjoittaja on tervetullut mukaan! Kätevimmin se onnistuu Yhteydenotot -sivun kautta. Roolipelitiedotuksen toimittajana saat näkyvyyttä sinua kiinnostaville asioille ja pääset vaikuttamaan siihen, millaisia asioita alustalla painotetaan jatkossa.

Myös ns. vierailevia kirjoittajia otetaan vastaan; lähetä yksittäinen artikkelisi sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta, niin teemme tarvittavat toimitukselliset toimenpiteet ja ilmoitamme sinulle, kun tekstisi julkaistaan. Tarkoitus on pitää osallistumisen kynnys matalana.